Καθαρίζοντας περίληψη γνώσης βιομηχανίας τροφίμων και ποτών CIP!

May 10, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρίζοντας περίληψη γνώσης βιομηχανίας τροφίμων και ποτών CIP!

Καθαρίζοντας περίληψη γνώσης βιομηχανίας τροφίμων και ποτών CIP!

 

Επτά βασικές αρχές επιλογής για τα απορρυπαντικά

 

(1) υψηλής απόδοσης καθαρισμός με το ευρύ φάσμα

 

(2) η χρήση των οικιακών απορρυπαντικών δεν συστήνεται λόγω της ασαφών σύνθεσης, της ποιότητας, και των μικροοργανισμών της

 

(3) επιλέγοντας ένα απορρυπαντικό που έχει μια απλή σύνθεση και μια καθορισμένη συστατικό περιεκτικότητα σε

 

(4) εύκολος να ελέγξει

 

(5) καλή σταθερότητα, χαμηλή τοξικότητα και ασφαλής χρήση

 

(6) συμβατότητα με τον εξοπλισμό ή τα περιβαλλοντικά υλικά

 

(7) το κόστος είναι χαμηλότερο.

 

Η αλκαλική πλύση διατυπώνεται συνήθως σε μια συγκέντρωση 1% σε 2%, ενώ η όξινη πλύση χρησιμοποιεί ένα ήπιο, χαμηλό διάλυμα οξέος συγκέντρωσης.

 

Πίεση καθαρισμού

 

  Υπό κανονικές συνθήκες, ο ψεκασμός χαμηλής πίεσης (λιγότερο από 0,5 MPA) μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις καθαρισμού. Επειδή ο καθαρισμός επιτυγχάνεται κυρίως με το βρέξιμο, το μετατόπιση, και την ενυδάτωση του προϊόντος καθαρισμού, παρά από το μηχανικό αντίκτυπο.

 

Καθαρίζοντας τοποθετήσεις σφαιρών

 

  Η λειτουργία της καθαρίζοντας σφαίρας είναι να ψεκαστεί το υγρό πλύσης και το ξεπλένοντας υγρό σε όλα τα μέρη της συσκευής, και η υγρή ταινία που συλλέγεται από το ψεκασμένο πλένοντας υγρό και το μειωμένο υγρό πλύσης ενυδατώνει την ολόκληρη επιφάνεια και παράγει μια χημική επίδραση καθαρισμού. Η καθαρίζοντας σφαίρα πρέπει να εγκατασταθεί σε μια λογική θέση να αποτρέψει το ρευστό διαδικασίας από την είσοδο του εσωτερικού της καθαρίζοντας σφαίρας για να εμποδίσει το στόμιο. Η αποτελεσματική περιοχή κάλυψης της γενικής καθαρίζοντας σφαίρας είναι η διατομική περιοχή κάθε καθαρίζοντας σφαίρας 1~1.5 τετρ.μέτρα. Οι χαρακτηριστικές προδιαγραφές σφαιρών καθαρισμού είναι ανά ροή 3~5 μ3 /h, η διαφορά ΔP πίεσης είναι 0,17 MPA.

 

Σύνδεση σωλήνων

 

  Η ιδανική κατάσταση της σύνδεσης σωλήνων πρόκειται να χρησιμοποιήσει όλη τη συγκόλληση. Η εγκατάσταση σωλήνων πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη (ελάχιστο 1%, συνήθως 2% καλύτερα), που μπορεί να προαγάγει self-discharge του υγρού στο σωλήνα, και να αποτρέψει το σχηματισμό των φυσαλίδων για να αποτρέψει το ρευστό από την επαφή της επιφάνειας που καθαρίζεται.

 

Η επίδραση καθαρισμού CIP πρέπει να ικανοποιήσει τα ακόλουθα κριτήρια:

 

Αριθ. Στοιχείο Πρότυπα
1 Μυρωδιά Φρέσκος, καμία μυρωδιά, που επιτρέπει μια μικρή μυρωδιά για τις ειδικές μεταχειρίσεις ή τα ειδικά στάδια χωρίς επιρροή της ασφάλειας και της ποιότητας του τελικού προϊόντος.
2 Όραμα Η επιφάνεια καθαρισμού είναι φωτεινή, κανένα νερό, καμία ταινία, κανένας ρύπος ή άλλος όταν οι ροές του νερού από την επιφάνεια, τα ίχνη νερού έχουν πάρα πολλές ρωγμές
3 Υγεία Όταν σχετικά με την επιφάνεια με τα δάχτυλά σας, δεν υπάρχει κανένα λιπαρό και τραχύ συναίσθημα η επιφάνεια σκουπίζεται επανειλημμένα με μια ολοκαίνουργια πετσέτα της Λευκής Βίβλου, με ή χωρίς τους λεκέδες και αποχρωματισμό.
4 Ικανότητα παραγωγής Μετά από την επεξεργασία CIP, η ικανότητα επεξεργασίας παραγωγής του εξοπλισμού έχει αλλάξει σημαντικά.
5 Μικροοργανισμός Οι μικροβιολογικοί δείκτες των δεικτών υγείας καλύπτουν τις σχετικές απαιτήσεις δεν μπορούν να προκαλέσουν τη βελτίωση άλλων δεικτών υγείας των προϊόντων.