Μου δώστε το χέρι σας, αξιόπιστος είναι πάντα με σας!

July 2, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μου δώστε το χέρι σας, αξιόπιστος είναι πάντα με σας!

Μου δώστε το χέρι σας, αξιόπιστος είναι πάντα με σας!

 

Τα “αξιόπιστα μηχανήματα” διοργάνωσαν μια δραστηριότητα τουρισμού “στη Σωλτ Λέικ Σίτυ” για να μειώσουν την πίεση εργασίας και να δημιουργήσουν μια ευτυχή εργασιακή ατμόσφαιρα με το πάθος για τους υπαλλήλους.

 

Ο κύριος σκοπός αυτής της δραστηριότητας είναι να βριαλθεί ο ελεύθερος χρόνος των υπαλλήλων πιό ζωηρόχρωμος, σημαντικότερος είναι να βελτιώσει την ομαδική εργασία και να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα.

 

Αυτή η εποχή είναι ακριβώς το τέλος της άνοιξης και του καλοκαιριού. Το πρωί, η αξιόπιστη ομάδα πρόσεξε τις αποδόσεις με τα τοπικά χαρακτηριστικά,

Επίσης επισκέφτηκε μερικές αίθουσες έκθεσης: Αίθουσα έκθεσης αλατισμένων ορυχείων, ταοϊστική αίθουσα κ.λπ. έκθεσης πολιτισμού.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μου δώστε το χέρι σας, αξιόπιστος είναι πάντα με σας!  0

Τα βουνά και οι πεδιάδες είναι πλήρη του πράσινου χρώματος, η χλόη που διαδίδεται έξω όπως έναν πράσινο τάπητα, μας αφήνουν δεν μπορούν να βοηθήσουν αλλά θέλουν να ξαπλώσουν για να αγγίξουν το μαλακό πράσινο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μου δώστε το χέρι σας, αξιόπιστος είναι πάντα με σας!  1

Ο ανταγωνισμός φωτογραφιών που πραγματοποιείται σε αυτό το γεγονός επιτρέπει σε το καθένα για να συλλάβει τη στιγμή της ομορφιάς στο παιχνίδι, να αφήσει τα χαμόγελά τους στο τοπίο, και να ενισχύσει την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μου δώστε το χέρι σας, αξιόπιστος είναι πάντα με σας!  2

 

Η “αξιόπιστη” επιχείρηση είναι ομάδα με το υψηλό ομάδα-προσανατολισμένο πνεύμα. Κάθε μέλος όχι μόνο έχει το υψηλό ηθικό, αλλά και έχει μια ισχυρή πρωτοβουλία εργασίας. Η αξιόπιστη ομάδα έχει μια συλλογική συνείδηση, κοινές τιμές, ενότητα και η φιλία, και οι δύο βάζει εθελοντικά τη νοημοσύνη τους, φρόνηση που συμβάλλει στην ομάδα, που επιτρέπει στην ομάδα για να αναπτύξει περιεκτικότερα και να παρέχει τις πιό αξιόπιστες υπηρεσίες.

 

Η αξιόπιστη Co. μηχανημάτων Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι οργάνωση για 10 έτη. Κατά τη διάρκεια των ετών, και η ποιότητα των μηχανών μας και η υπηρεσία έχουν επευφημηθεί από τους πελάτες μας. Όλοι αυτοί, επειδή έχουμε μια καλή ομάδα! Δουλεύουμε σκληρά για να προετοιμάσουμε οποιοδήποτε εξοπλισμό: Νερό/χυμός/ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα μηχανή πλήρωσης ποτών, σύστημα κατεργασίας ύδατος, φυσώντας μηχανή μπουκαλιών της PET, μηχανή συσκευασίας. Το καλύτερος ποιοτικό νερό/ο χυμός/η ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γραμμή παραγωγής ποτών θα είναι η καλύτερη επιλογή σας.