Εξατομικευμένο της συσκευασίας & της εκτύπωσης

June 21, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εξατομικευμένο της συσκευασίας & της εκτύπωσης

Εξατομικευμένο της συσκευασίας & της εκτύπωσης

 

Ο Tom Egan, αντιπρόεδρος της βορειοαμερικανικής ένωσης τεχνολογίας συσκευασίας (PMMI), έγραψε ότι το σχέδιο συσκευασίας ποτών πρέπει να εντυπωσιάσει, να εμπνεύσει και να αντηχήσει με τους καταναλωτές σε βαθύτερο επίπεδο.

 

Η δίψα μπορεί να είναι ο αριθμός που το ένα καταναλωτές λόγου αγοράζει τα ποτά, αυτός έγραψε, αλλά μπορεί να είναι η συσκευασία που καθορίζει τη διαπραγμάτευση κατά την διάρκεια της αγοράς. Για να συλλάβει τους πελάτες, ένας αυξανόμενος αριθμός κατασκευαστών ποτών κοιτάζει για να χρησιμοποιήσει τη συσκευασία που έχει μια ορισμένη προσωπική αντήχηση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εξατομικευμένο της συσκευασίας & της εκτύπωσης  0

 

Μια νοσταλγική ετικέτα

 

Οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να επιλέγουν τα ποτά που είναι εξοικειωμένα σε τους, ή που αγγίζουν στη νοσταλγία.

Η εκστρατεία της «Coca-Cola μεριδίου» της επιχείρησης της Coca-Cola δημιούργησε έναν τρόπο να προσελκυστούν οι καταναλωτές με να καλέσει τους άμεσα στο συσκευάζοντας κείμενο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εξατομικευμένο της συσκευασίας & της εκτύπωσης  1

 

Η Coca-Cola έχει καθιερωθεί σταθερά στην ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα βιομηχανία ποτών για πολύ καιρό, και αυτή η εκστρατεία έχει ενισχύσει την πίστη πελατών και έχει δημιουργήσει μια αίσθηση γύρω από το εμπορικό σήμα.

 

Ακόμη και για ένα τέτοιο μεγάλο εμπορικό σήμα, που δημιουργεί μια τέτοια διαφορετική ετικέτα δεν είναι κανένας μικρός άθλος. Οι όλο και περισσότερο περίπλοκες τεχνικές εκτύπωσης συνέβαλαν στην επιτυχία της εκστρατείας.

 

Σύμφωνα με την ετικέτα & το στενό Ιστό, προκειμένου να τυπωθούν οι διαφορετικές ετικέτες που περιορίζουν 250 διαφορετικά ονόματα, η Coca-Cola βρήκε μια ετικέτα και μια συσκευάζοντας επιχείρηση μετατροπέων για να ρυθμίσει τον εκτυπωτή που εξοπλίστηκε με την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης λουλακιού HP για να ολοκληρώσει την εργασία. Η ώριμη εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας το καθιστά πιθανό να παραγάγει όλα τα είδη ετικετών ονόματος στις μικρές batch και να κρατήσει το επίπεδο εκτύπωσης υψηλού - ποιότητα.

 

Σύμφωνα με τη συσκευασία & το περιοδικό μέσου εκτύπωσης, η Coca-Cola έχει επιταχύνει τη διεθνή συνεργασία της με τις επιχειρήσεις μετατροπέων και τις επιχειρήσεις εκτυπωτών, που δημιουργούν χιλιάδες ονόματα σε πολλές γλώσσες. Προκειμένου να επιτευχθεί η ίδια κόκκινη» φωτεινότητα «κοκ που δίνει στους διαφορετικούς τύπους εκτυπωτών, προσεκτικός χρωματικής προσαρμογής είναι ουσιαστικός στο πρώτο στάδιο της εκτύπωσης.

 

Η συσκευασία πρέπει να δώσει την προσοχή στην υγεία και την οικολογική προστασία

 

Η εξατομίκευση δεν είναι το μόνο κλειδί στις πωλήσεις.

 

Για τους καταναλωτές που είναι έντονοι στον υγιή και ευνοϊκό για το περιβάλλον τρόπο ζωής, τα προϊόντα με την ισχυρότερη ευνοϊκή για το περιβάλλον απόδοση είναι αρκετά ελκυστικά. Κατά συνέπεια, για να συναντήσει καλύτερα τη καταναλωτική ζήτηση, ένας αυξανόμενος αριθμός κατασκευαστών ποτών χρησιμοποιεί τα μικρότερα μεγέθη και λιγότερες θερμίδες στα ανακυκλώσιμα δοχεία ή τα μπουκάλια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εξατομικευμένο της συσκευασίας & της εκτύπωσης  2

 

Σε αυτήν την εποχή του καθαρού μαρκαρίσματος, οι καταναλωτές δίνουν περισσότερη προσοχή στην υγεία, έτσι τείνουν για να ψάξουν τα φυσικά, non-additive ποτά. Προκειμένου να ικανοποιηθούν ανάγκες οι καταναλωτικών φυσικές και υγείας, οι κατασκευαστές και οι επεξεργαστές πρέπει να κάνουν περισσότερες βελτιώσεις. Τα οργανικότερα ή φυσικά ανομοιογενή ποτά όπως ο χυμός φρούτων είναι επιρρεπείς σε στρωματοποίηση και πτώση όταν είναι στο ράφι για μια χρονική περίοδο. Προκειμένου να αποφευχθεί η αποστροφή των πελατών, αφ' ενός, τα εμπορικά σήματα σφίγγουν τη συσκευασία για να κρύψουν το περιεχόμενο των μπουκαλιών. Αφ' ετέρου, οι κατασκευαστές πρέπει να κάνουν μερικές βελτιώσεις στη γραμμή παραγωγής, προσθέτοντας αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό ή ρυθμίζοντας τον εξοπλισμό πλήρωσης για να χειριστούν τα φυσικότερα ποτά με τις διαφορετικές ιδιότητες.

 

Οι κατασκευαστές ποτών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για να παραγάγουν τα πράσινα προϊόντα, όπως το φυτικό βασισμένο στο λάδι μελάνι ή το βασισμένο στο νερό μελάνι. Αυτό το μελάνι έχει τα πλεονεκτήματα της γρήγορης ξήρανσης, της βελτιωμένης ποιότητας εκτύπωσης και ελαχιστοποίηση της απελευθέρωσης των πτητικών οργανικών ενώσεων.

 

Η καινοτομία είναι ο μόνος τρόπος για τις επιχειρήσεις που σπάζουν κατευθείαν και που αναπτύσσονται περαιτέρω. Οι κατασκευαστές εξοπλισμού επίσης συνεχώς βελτιώνονται για να κάνουν τον πιό κατάλληλο εξοπλισμό για να καλύψουν τις απαιτήσεις της πλευράς προϊόντων. Οι κατασκευαστές εξοπλισμού πρέπει επίσης να συμβαδίσουν με τη The Times για να παραγάγουν τον καταλληλότερο εξοπλισμό για να καλύψουν τις απαιτήσεις της πλευράς προϊόντων.